Over ons

Happyknees is opgericht door twee jonge ondernemers, Twan en Nick, die als doel hadden om de kniepijn van hun moeders op te lossen. De jongens zijn al sinds de basisschool goede vrienden en doen bijna alles samen, inclusief hun poging om samen een leuk bedrijf te starten. Het begon bij de moeder van Twan, die al een lange tijd leed aan kniepijn. Ze hield veel van wandelen en actief bezig zijn, tot de kniepijn roet in het eten gooide. Hierdoor kon ze niet meer genieten van haar dagelijkse wandelingen en andere activiteiten, wat natuurlijk een grote frustratie was. Er zijn veel bezoeken geweest aan de huisarts en fysio, maar niets hielp. De laatste optie was een knieoperatie, wat zou betekenen dat ze voor een lange tijd zou moeten revalideren. Aangezien deze operatie niet direct beschikbaar was, werd ze op een wachtlijst gezet. Dit is waar Happyknees is ontstaan.

 

Door de lange wachttijd besloten Twan en Nick onderzoek te doen naar een andere oplossing. Ook de moeder van Nick leed aan kniepijn, wat de jongens een gedreven missie gaf: kniepijn oplossen zonder veel bezoeken aan de fysiotherapeut of eventuele operaties. Na uitgebreid onderzoek en gesprekken met artsen en fysiotherapeuten vonden ze de magische combinatie die kniepijn kan verlichten. Rood licht, in combinatie met warmte en massage, bleek veelbelovend. Ze besloten het risico te nemen en hier volledig voor te gaan. Nu was het tijd om het product te ontwikkelen! Na veel mislukte prototypes hadden ze eindelijk een product dat aan alle eisen voldeed. Het was tijd om hun moeders te verrassen.

De moeder van Twan was de eerste die het mocht testen, en na een paar weken gebruik kwam ze met verbazingwekkend nieuws: de kniepijn was verdwenen! Al snel verspreidde het woord en wilden meer vriendinnen van Twans moeder het proberen. Toen iedereen positief was, wisten Twan en Nick dat ze dit met meer mensen moesten delen. En dat is gelukt! Want jij leest dit nu en herkent waarschijnlijk de frustratie en twijfelt of dit wel de oplossing is voor jou.

 

Wij begrijpen dat na zoveel afspraken met fysiotherapeuten en huisartsen het bijna niet te geloven is dat dit simpele apparaat de oplossing is. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat je het de eerste 90 dagen kosteloos kunt uitproberen met behulp van Klarna! In deze eerste 90 dagen zul je al merken dat de kniepijn verlicht wordt, of in sommige gevallen zelfs verdwijnt. Het is belangrijk om consistent de kniemassager te gebruiken voor 10 minuten per dag. De kniemassager werkt namelijk niet als een operatie waar je na één dag klaar bent. Nee, dit moet elke dag consistent worden gedaan om te zorgen dat de kniepijn niet terugkomt. Maar dat is geen probleem, want het voelt heerlijk, geloof me! Wij hopen ook voor jou de oplossing te kunnen bieden voor deze vervelende blokkade in je leven, en wij onze missie naar meer knie pijnloze mensen kunnen voltooien.!

Op gezonde knieën en een happy knee, Happyknees.